Skip to main content

Folkhälsomyndigheten har nu gått med nya skärpta allmänna råd i bl a region Västra Götland om vistelser inomhus i affärer, köpcentrum, bibliotek, badhus, gym m.m. De har även gått ut med skärpta allmänna råd för verksamheter.
De skriver att ”nödvändig närkontakt som innefattas av vårdbesök eller medicinska undersökningar, inte innefattas av råden”.

Vi kommer fortsätta hålla öppet kliniken och följa alla råd som ges, då vi anser att vi jobbar med friskvård och vet att det är viktigt för er att få komma på behandling. Framförallt nu när många är mer stillasittande pga hemma-jobb som innebär mindre rörelse och även en högre arbetsbelastning.

Vi är en liten klinik och det är sällan fler än 2 personer i väntrummet, vilket gör att vi kan fortsätta att hålla avstånd.

Besluten gäller t o m den 19 november, men kan förlängas. 

  • Om både vi terapeuter och patienter fortsätter att hålla oss till råden nedan så hoppas vi kunna hålla öppet och skapa en trygg plats för oss alla.
  • Om ni har minsta symtom på sjukdom, avboka och stanna hemma. Gäller såklart oss terapeuter också. Vi debiterar inte avbokning med kort varsel under denna period.
  • Tvätta händerna innan och efter behandling/träning. Eller ta handsprit.
  • Vi försöker i möjligaste mån att behandla er magliggande så vi undviker närkontakt.
  • Vi har munskydd på kliniken som kan användas av terapeut och/eller patient.
  • Vi kommer att köra extra daglig städ av toaletter och allmänna utrymmen.
  • Ni som tränar hos oss får gärna träna utomhus, vi plockar med utrustning och planerar för det innan er pt-timma.
  • Vi uppmanar er som har möjlighet att duscha hemma gör det. Ska man ha behandling efter träning ser vi gärna att ni duschar av er svett för att vi inte ska sprida bakterier på det viset.

Under pandemin har vi varit extra noga med städning och decinficering av bänkar och utrustning i gymet. Vi har även märkt att ni patienter/kunder stannat hemma vid minsta symptom på sjukdom, vilket gjort att vi terapeuter hållit oss friska och har kunnat fortsätta jobba.

Vi fortsätter att hjälpas åt så vi kan få ta hand om er, och hjälpa er i er hälsa.

Allt gott/terapeuterna på Osteopatlandslaget ❤

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: