Höj din hjälpande hand

Vi är en ideell organisation och arbetar för en fredlig värld genom att hjälpa varandra att komma samman för att skapa en bättre framtid för alla barn.

Om oss

Våra övertygelser

Vi tror på en värld där alla barn kan läsa. Vårt uppdrag är att investera i tidig utbildning i syfte att stärka nästa generation. Det gör vi genom att skapa utbildningsprogram och tillhandahålla nödvändiga resurser i utsatta områden. Vi tror på smart tilldelning av medel och därför har vi så lite anställd personal som möjligt.

Hur du kan hjälpa till

Skicka donation

Tack vare möjligheten att donera med ett klick är det säkrare, bekvämare och mer problemfritt än någonsin att skänka pengar online. Vi accepterar också vanliga kontant- och checkdonationer på alla platser där vi finns.

Bli volontär

Du kan engagera dig idag genom att bli volontär. Registrera dig så blir du en del av en grupp förändringsskapare, ett nätverk som är tillräckligt starkt för att frambringa positiv förändring i barns liv.

Ge stipendium

Din gåva hjälper behövande barn att få tillgång till nödvändiga resurser, träning och utbildning och skänker hopp om en ljusare framtid. Du kan göra skillnad idag genom att registrera dig.

Omdömen

Vad folk säger

Denna organisations generositet gör att jag kan hitta fortsatta utbildningsmöjligheter i det här utsatta området.

Jane Doe

Fantastiskt arbete med barn som behöver oss och människor från olika platser över hela världen. Jag kommer definitivt att gå med i er grupp som volontär.

John Doe

Nyheter

Senaste ändamål

Bli volontär

Eftersom vårt mål är att hjälpa så många människor som möjligt, behöver vi alltid entusiastiska volontärer. Kontakta oss för mer information.