Företagshälsovård på Osteopatlandslaget

Massage
Osteopatisk behandling
Personlig träning

Sitter era anställda många timmar framför datorn? Är axel, nacke och ryggsmärtor vanligt? Eller vill ni ge det där lilla extra till era anställda? Låt oss på Osteopatlandslaget hjälpa dina anställda med sina besvär för att arbeta effektivare, må bättre och skapa en bättre arbetsmiljö. Vi kan komma ut till er eller era anställda kan komma till oss på regelbunden Massage, Osteopatisk behandling, Personlig träning eller Yoga.

Upplägg

Oavsett om ert företag önskar Massage, Osteopatisk behandling ellerPersonlig träning kan vi erbjuda detta till ert företag genom att:

  • Komma ut till ert företag regelbundet i önskat intervall. tex en gång varje vecka.
  • Era anställda kommer till någon av våra kliniker i Göteborg eller Stenungsund.

Kontakt

Kontakta oss för mer information: info@osteopatlandslaget.se eller ring 0706-658593.


Personlig träning

Vi erbjuder företag och privatpersoner cirkelträning (eller en mix av dessa) som 30-, 45- och 60min klasser för små grupper om max 4 personer i Osteopatlandslagets lokaler, för närvarande enbart på måndagar.

Vill ditt företag hellre att vår tränare kommer till er och håller klass för en större grupp? Hör av er med er förfrågan. Ni kan välja att ha oss hos er vid ett enstaka tillfälle för inspiration på en enkel kontorsträning som kan bedrivas utan ombyte eller redskap vid skrivbord/i
konferensrum, eller mer regelbundet för en variationsrik tränings- /rörelseklass.

För mer info. eller bokning kontakta oss gärna på info@osteopatlandslaget.se.

MammaMage Träning

MammaMage träning (träning efter graviditet) för mindre grupper erbjuds som workshop
eller i kursform med vår MammaMage tränare Sandra.
För mer information eller bokning kontakta oss gärna på info@osteopatlandslaget.se.


Förslag på klasser

Morgonklass
Kom till oss på Osteopatlandslaget och träna tidig morgon innan arbetsdagen börjar. Ta med dig energin du får av träningen till resten av dagen och skapa bra förutsättningar för en effektiv och inspirerande arbetsplats.

Lunchklass
Förläng lunchen och träna flödande yoga, garuda eller hög intensiv cirkelträning tillsammans. Vi anpassar och skräddarsyr träningen utifrån era behov.

Kvällsklass
Avsluta dagen med rörelseglädje och gemensam träning. Att ha en tid att passa och en grupp att träna tillsammans med gör det lättare att få träningen gjord. Med Small Group Training får ni fördelen av att träna tillsammans och göra något gemensamt utanför arbetet men i en tillräckligt liten grupp för att vi ska kunna hjälpa och individ anpassa träningen till var och en.

Har ni egna idéer om upplägg, hör gärna av er med förfrågan till oss;
info@osteopatlandslaget.se