Kostrådgivning

Vi på Osteopatlandslaget är glada att berätta att vi nu erbjuder kostrådgivning. 

Melinda Ingvarsson – Kostrådgivare, Hälsoinspiratör

”Enkelt, anpassat och hållbart! Det är mina ledord i allt jag gör. En förändring är ett måste för att nå nya resultat – men vägen dit får inte kännas för svår.”


Melinda hjälper dig med kunskap och coachning för att du ska nå dina mål. Tillsammans gör vi förändringar som passar dig i din vardag, över tid. Oavsett om du vill ha en mer hälsosam livsstil, hitta mer ork, prestera bättre i din träning eller har ett viktmål du vill uppnå – så finner vi en väg.

Vid intresse för kostrådgivning kontakta Melinda via mail melinda@osteopatlandslaget.se
Ni bestämmer sedan tillsammans hur ni går vidare. Rådgivningen sker ffa via telefon och mail men vill ni ha personligt möte går det även att lösa. Kostrådgivning och hälsocoachning


Ett tillfälle – 750kr
Passar dig som har enskilda enkla frågor kring din kost. Eller om du aldrig varit på rådgivning sedan innan och se vad det är för något.

Tre tillfällen – 1 895 kr
Passar dig som vet att du villa ha en hållbar förändring, vill kunna ventilera förändringar, ställa frågor och anpassa vårt upplägg efter att du provat det i din vardag.

Fem tillfällen – 2 995 kr
För dig som ser kost och hälsa på lång sikt och vill få en förändring som passar din vardag, över tid.

En månad – 2 500 kr
Efter ett första samtal finns jag tillgänglig för att svara på mail/ sms med enklare frågor löpande under hela månaden. Passar dig som har ganska bra koll på kosten, men vill göra en förändring. Jag finns här för att reda ut enklare frågor i vardagen.

Kontakta Melinda för mer information:

Melinda Ingvarsson
melinda@osteopatlandslaget.se
Instagram: @miskin.mel
Telefon: 070-350 96 55