Om Osteopatlandslaget

Drömmen om Osteopatlandslaget började redan under studietiden på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg. Vi drömde tidigt om att skapa en plats där fler terapeuter samarbetar för att ge klienten bästa möjliga bemötande.

Vår vision

Viktigast för oss är att du får hjälp med dina önskemål och besvär idag. Vår vision är att stötta människor att hitta rätt i vården och erbjuda vår hjälp i form av behandling, prehab, rehab och träning. Vår vision är att mötas där du är idag och anpassa besöket efter just dina behov. I vårt arbete vill vi inspirera och motivera människor till att hitta glädjen i rörelse och öka deras livskvalitet. Lika mycket som vi vill ge bra behandlingar vill sprida kunskap om kroppen och hur klienten själv kan hjälpa sin kropp i form av rehab och träning.

Vi säkerställer kvaliteten på våra terapeuter där alla måste vara medlemmar i Svenska Osteopatförbundet.

Kliniken

Kliniken Osteopatlandslaget ligger på adressen Frihamnen 4 på andra våningen till vänster. Lokalen är 150kvm stor med tre behandlingsrum, ett gym, två toaletter, en dusch och omklädningsrum. Omklädningsrum och dusch finns tillgängligt men kan bara användas av en i taget, det är ett begränsat utrymme som även vi terapeuter utnyttjar.


Vi på Osteopatlandslaget

Karin Karlsson

Osteopat
Personlig tränare

Elitidrottare i sporten OCR – hinderbanelöpning sedan 2015 med 12 VM medaljer i bagaget och fler på ingång. Idag arbetar Karin som Osteopat och tränare på Osteopatlandslaget. Utöver det praktiska arbetet på kliniken arbetar Karin även som klinikhandledare på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg. I sitt arbete som Osteopat kombinerar Karin sin kunskap och erfarenhet från Osteopati, Sjukgymnastik, träning och rehab.

Åsa Johansson 

Osteopat
Personlig tränare
Medicinsk massageterapeut

2016 erhöll Åsa titeln: Osteopat D.O. BSc (Hons) från Skandinaviska Osteopathögskolan.
2017: Medicinsk Akupunktur
2008: Medicinsk Massageterapeut på Axelssons. Arbetat som Massör på heltid sedan dess.

Sandra Jansson

Medicinsk massageterapeut Cert. MammaMageTränare

Vidareutbildad inom Avancerad Manuell Terapi & MyoFascial Release. Fokus som terapeut är en smärtfri, funktionell och hälsosam vardag för alla. Arbetar deltid på Osteopatlandlsaget samt studerar Hälsopromotion med inriktning Idrottsvetenskap på Göteborgs Universitet sedan hösten 2019.