Göteborg

Osteopatlandslaget

I Göteborg har vi tre behandlingsrum och ett gym.Här finns tillgång till dusch och omklädningsrum efter träning. Nyttjande av dusch och omklädning är begränsat och används endast en i taget.

Besöksadress

Frihamnen 4, 41755 Göteborg

Ni hittar oss på andra våningen, dörren till vänster.

Parkering:
Finns precis utanför huset gratis i 2 timmar.

Kollektivtrafik

Busshållplats:
Frihamnsporten (Buss: 16, 58)

Spårvagnshållplats:
Frihamnen (Spårvagn: 5, 6, 20, 13)
Länk till Västtrafik

Boka behandling Göteborg

Våra tjänster

Klicka vidare för läsa mer om vårt utbud av behandlingar

Läs mer

Vårt team i Göteborg

Det är vi som utför behandlingar i Göteborg

Åsa Johansson

Osteopat, personlig tränare och grundare.

"Min breda kunskap från yrket som Osteopat tillsammans med min personliga resa av smärtproblematik präglar mina behandlingar."
Efter att själv ha drabbats av diskbråck, har jag fått en djupare förståelse i hur det är att känna smärta samt vägen tillbaka efter en skada.

Jag drivs och fascineras av kroppens förmåga att läka, om vi ger den rätt förutsättningar.
Mina erfarenheter har bekräftat tron på att träning och rehab, oftast, är en stor del av behandlingen och nyckeln till att avlasta området som är skadat.

Jag tar reda på orsaken (kvalificerad gissning) till ditt besvär.
I min osteopatiska behandling mixar jag tekniker från massage, triggerpunkter och stretch samt manipulationer (ledmobilisering).

Efteråt gör vi en plan för hur du själv ska jobba med din kropp och hur vi tillsammans hjälper dig till en smärtfri vardag, anpassad till ditt liv.

Utbildning:
2017: Medicinsk Akupunktur
2016: Osteopat D.O. BSc (Hons) från Skandinaviska Osteopathögskolan.
2009: Massageterapeut Axelssons gymnastiska institut.

Åsa arbetar både i Göteborg och Stora Höga
Kalender 1: Boka Göteborg
Kalender 2: Boka Stora Höga

Sandra Jansson Crawford

Massageterapeut och Mamma-Mage tränare

"Med en bred kompetens inom medicinsk massageterapi och kvinnohälsa ger jag individanpassade behandlingar och personlig träning, även under och efter graviditet."
Jag utgår alltid från ett helhets- och långsiktigt perspektiv för att du ska bli stark och smärtfri i din vardag. Jag hjälper dig med återkommande besvär att bli från din smärtcirkel. Jag undersöker mage och funktion efter graviditet och stödjer dig i återträningen. Och ger massagebehandlingar för allmän värk och välbefinnande som är djupgående och resultatinriktade utan att du känner dig blåslagen efteråt.

Jag drivs av ett stort engagemang för ditt välmående och levererar min kompetens i en trygg miljö och med en ödmjukhet för din livssituation. Varmt välkommen!

Utbildning:
2009 Dipl. Medicinsk massageterapeut – Komplementärmedicinska Högskolan, Malmö.
2016 Dipl. Avancerad manuell terapi AMT 2016 - Ortopedmedicinska Institutet, Göteborg
2017 Utbildad Tränare Maternity Health by MammaMage (fd. Cert. MammaMageTränare)
2019 – 2022 (pågående) Kandidat Hälsopromotion inriktning Idrottsvetenskap – Göteborgs Universitet
Kurser: Biomekanik, Idrottsmedicin, MyoFasical Release, Extern palpation bäckenbotten.

Sandra arbetar i Göteborg

Ivanka Poljak

Osteopat och smärtterapeut

”Tillsammans lägger vi upp den plan som passar dig bäst. För att du ska uppnå ditt mål samt hur du ska integrera den i din vardag.”
Jag tror att nyckeln till en framgångsrik behandling är att reda ut vad det är som ger smärta. Maskiner sliter, kroppar anpassar sig och läkar! Det är för mig fundamentalt inom diagnos och behandling. En studie från Larua M. Horga (2019) visade att 112 av 115 personer (97%) som INTE upplever smärta „förslitningar“ i knäna på MRI scans.

Jag kommer själv från ett stillasittande yrke då jag arbetat som ingenjör. Redan efter 1, 5 år drabbades jag av kronisk magsmärta. Läkarna hittade inget fel på mina organ och jag hade inga allergier, jag var helt enkelt en frisk och ung person som fick diagnosen psykosomatisk smärta. Det kändes inte rimligt, jag är en glad, väldigt aktiv och frisk person, skulle jag bara acceptera det här?

Jag gick till en Osteopat, där fick jag inte bara bra behandlingar utan även en förklaring till mina problem och hur jag kunde bli av med min smärta – vilken lättnad! Detta möte inspirerade mig och jag bestämde mig för att detta vill jag ge vidare!

När jag behandlar dig kommer jag noggrant undersöka vilken struktur som orsakar dina besvär. Jag behandlar med manuell terapi, smärtterapi och träning/rörelse.

Utbildningar:
2018: Osteopatiska behandlingar på SKOHS kliniken
2020: Osteopat D. O. På SKOHS
2021: Smärt terapeut enligt Liebscher & Bracht

Ivanka arbetar i Göteborg.

Erika Olsson

KBT-terapeut, Legitimerad hälso- och sjukvårdskurator och socionom

KBT-terapeut, Legitimerad hälso- och sjukvårdskurator, Socionom
"Tillsammans undersöker vi vad i dina tankar, känslor, beteenden och omgivning som hindrar dig från att känna välbefinnande och leva ditt liv fullt ut. Utifrån dina mål skapar vi förutsättningar för varaktiga förändringar."
Hur kan jag hjälpa dig?
Jag har lång erfarenhet av psykologisk behandling och god kännedom om både psykiatri, primärvård och sjukvård. I mitt arbete möter jag dagligen människor som utmanas av alla de omständigheter som omgärdar livet.

Jag bedriver psykoterapi utifrån KBT (kognitiv beteendeterapi). Du kommer att presenteras för strategier för att hantera svårigheter och verktyg för att hantera framtida utmaningar.

Jag hjälper till vid exempelvis:
- Nedstämdhet
- Stress
- Oro
- Kroppsmissnöje
- Ätstörningar
- Hälsoångest
- Sömnstörningar
- Långvarig smärta
- Sorg och kris

Utbildning:
Socionomprogrammet, Lunds Universitet
Grundläggande psykoterapiutbildning, inriktning KBT, Evidens
Ätstörningar- bakgrund och behandling, Karolinska Insitutet
Reumatologi - diagnostik och behandling, Göteborgs Universitet

Erika arbetar i Göteborg.

Melinda Ingvarsson

Kostrådgivare, Hälsoinspiratör

”Enkelt, anpassat och hållbart! Det är mina ledord i allt jag gör. En förändring är ett måste för att nå nya resultat – men vägen dit får inte kännas för svår.”

Jag hjälper dig med kunskap och coachning för att du ska nå dina mål. Tillsammans gör vi förändringar som passar dig i din vardag, över tid. Oavsett om du vill ha en mer hälsosam livsstil, hitta mer ork, prestera bättre i din träning eller har ett viktmål du vill uppnå – så finner vi en väg.

Rådgivningen sker främst via telefon, mail eller digitala möten. Önskar du ha personligt möte går det att lösa.

Utbildning: Svenska Näringsakademin Kostrådgivare 2011, påbyggnad 2015. Svenska Näringsakademin Hälsoinspiratör 2013.

Mail: melinda@osteopatlandslaget.se
Mobil: 070- 350 96 55