Stora Höga

Osteopatlandslaget

Varmt välkommen till våra, fräscha lokaler på Brålandsvägen 29! Här kan ni boka osteoaptisk behandling, massage, fysioterapi, samtalsterapi, hälso coachning och personlig träning. VI erbjuder gruppträning och föreläsningar.Följ oss på instagram för att se aktuell info.

Besöksadress

Brålandsvägen 29, 444 60 Stora Höga

Parkering:
Finns precis utanför huset

Kollektivtrafik

Hållplats:

Stora Höga Station

Boka behandling

Våra tjänster

Klicka vidare för att läsa mer om vårt utbud av behandlingar

Läs mer

Vårt team i Stora Höga

Det är vi som utför behandlingar i Stora Höga

Åsa Johansson

Osteopat, personlig tränare, grundare

"Min breda kunskap från yrket som Osteopat tillsammans med min personliga resa av smärtproblematik präglar mina behandlingar."
Efter att själv ha drabbats av diskbråck, har jag fått en djupare förståelse i hur det är att känna smärta samt vägen tillbaka efter en skada.

Jag drivs och fascineras av kroppens förmåga att läka, om vi ger den rätt förutsättningar.
Mina erfarenheter har bekräftat tron på att träning och rehab, oftast, är en stor del av behandlingen och nyckeln till att avlasta området som är skadat.

Jag tar reda på orsaken (kvalificerad gissning) till ditt besvär.
I min osteopatiska behandling mixar jag tekniker från massage, triggerpunkter och stretch samt manipulationer (ledmobilisering).

Efteråt gör vi en plan för hur du själv ska jobba med din kropp och hur vi tillsammans hjälper dig till en smärtfri vardag, anpassad till ditt liv.

Utbildning:
2017: Medicinsk Akupunktur
2016: Osteopat D.O. BSc (Hons) från Skandinaviska Osteopathögskolan.
2009: Massageterapeut Axelssons gymnastiska institut.

Åsa arbetar både i Göteborg och Stora Höga
Kalender 1: Boka Göteborg
Kalender 2: Boka Stora Höga

Frida Lysfjord

Massageterapeut

”Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself”
Mitt mål är att stötta din väg mot bästa möjliga livskvalité. Jag arbetar med idrottsmassage, svensk klassikmassage samt avslappningsmassage. Varje behandling anpassas ut efter dina behov och önskemål. Massagen förebygger, behandlar skador och besvär samt påskyndar återhämtning.

Utbildning:
2007 cert Spa och Massageterapeut
Specialistområde: Nacke och rygg.

Sandra Kåwert

Massageterapeut

"För mig är det viktigt att kunder lämnar behandlingen med en skön avslappnad känsla och därför avslutat jag alltid med en skön axel, nack och huvudmassage."
Jag behandlar dina spända muskler, tar hand om ev triggerpunkter och ser till att en stel kropp blir mjuk. Jag tar även hand om spänningshuvudvärk med flera olika tekniker så som käkledsbehandling och behandling av muskler runt nacke.

Om din kropp mer behöver lugn och ro så är en Taktil massage som kan passa bäst. Den ger din kropp värme, avslappning och är bra om du är stressad eller orolig.

Utbildning
2021 Massageterapeut våren 2021, Axelsons i Göteborg.

Melinda Ingvarsson

Kostrådgivare, Hälsoinspiratör

”Enkelt, anpassat och hållbart! Det är mina ledord i allt jag gör. En förändring är ett måste för att nå nya resultat – men vägen dit får inte kännas för svår.”

Jag hjälper dig med kunskap och coachning för att du ska nå dina mål. Tillsammans gör vi förändringar som passar dig i din vardag, över tid. Oavsett om du vill ha en mer hälsosam livsstil, hitta mer ork, prestera bättre i din träning eller har ett viktmål du vill uppnå – så finner vi en väg.

Rådgivningen sker främst via telefon, mail eller digitala möten. Önskar du ha personligt möte går det att lösa.

Utbildning: Svenska Näringsakademin Kostrådgivare 2011, påbyggnad 2015. Svenska Näringsakademin Hälsoinspiratör 2013.

Mail: melinda@osteopatlandslaget.se
Mobil: 070- 350 96 55

Emelie Edsund

Hälsocoach och Personlig Tränare

Med mitt stöd i din
livsstilsförändring kan den inte bara bli verklig utan också hållbar över tid. Tillsammans gör vi förändringar som passar dig i din vardag, över tid. Oavsett om du vill ha en mer hälsosam livsstil, hitta mer ork, prestera bättre i din träning eller har ett viktmål du vill uppnå – så finner vi en väg.

David Turesson

Osteopat D.O. Postural tränare

”Min vision är att kunna hjälpa människor till att ha en bättre förståelse för sin kropp och att genom behandling, utbildning och träning hjälpa skapa både rörelsefrihet och ökad prestationsförmåga utan smärta.”

Carolina Lindblad Pöls

Leg. Fysioterapeut Idrottsmedicin och Kvinnohälsa

Agneta Alderholm

Samtalsterapeut och Parterapeut