Personlig träning

Försöker du komma tillbaka efter en idrottsskada, träna inför ditt första hinderbanelopp eller ta nästa steg i din träning? På Osteopatlandslaget integreras träning från egna erfarenheter och utbildning inom osteopati, sjukgymnastik och träning för att möta just dina behov.

Personlig träning

Osteopatisk behandling & träning

Personlig träning följt av Personligt träningsschema

Träningskonsultation

Företagsträning/Gruppass/Workshops Föreläsning


Personlig Träning erbjuds på Osteopatlandslaget i Göteborg.


Personlig träning

Tjänsten Personlig träning hos oss ska vara just personlig. Vid första besöket sker en Träningskonsultation samt screening i form av olika tester. Då kommer vi prata igenom vad just du har för önskemål och mål med din träning och/eller rehab. Där kommande träningspass anpassas efter just detta.

Försöker du komma tillbaka efter en idrottsskada, träna inför ditt första hinderbanelopp eller ta nästa steg i din träning? Personlig träning hos Karin och Åsa är till för dig som behöver en kickstart, inspiration eller behöver hjälp med din träning. Arbetet inom träning integreras av egna erfarenheter och utbildning inom osteopati, sjukgymnastik och träning för att möta just dina behov.

Passen sker hos Osteopatlandslaget eller på överenskommen plats utomhus.

När du bokar en tid för personlig träning för första gången, skicka gärna en mail till oss så kommer du få en rad frågor tillbaka. Detta för att vi är ska vara så förberedda som möjligt inför ditt första pass.

Personlig träning – Teknik

För dig som vill lära dig, utveckla eller förbättra din teknik inom:

  • Styrketräning – marklyft, knäböj, utfall, armhävning, pull-ups m.m.
  • Hitta din bålkontakt
  • Löpteknik

Om du bokar en tid för personlig träning skicka gärna en mail till oss så kommer du få en rad frågor tillbaka. Detta för att vi är ska vara så förberedda som möjligt inför ditt första pass.

Osteopatisk behandling & Personlig träning (55, 85min)

Osteopatisk behandling och Personlig träning kommer kombineras under samma tillfälle. Exempel på upplägg: 30min träning och 25min behandling. 55min träning, 30min behandling. Ibland startar vi med behandling för att därefter kunna träna eller tvärtom, allt beroende på just dina behov.

Personlig träning följt av 6v träningsschema

55min Träningskonsultation och screening, följt av 6 veckor träningsschema där det ingår 3 uppföljningsmail där vi stämmer av hur din träning går där du kan ställa frågor och få vår vägledning.

Osteopatlandslaget hjälper personer med sin vardagsträning. Många därute är motiverade men vet inte hur de ska göra, vad de ska göra eller när de ska träna och vila.  Osteopatlandslaget stöttar och hjälper personer under månader, år eller ibland under kortare perioder för inspiration, kick-start eller med den där toppningen inför tävling. Kontakta oss för mer information hur vi kan hjälpa just dig att nå dina mål.

Om du bokar en tid för personlig träning skicka gärna en mail till oss så kommer du få en rad frågor tillbaka. Detta för att vi är ska vara så förberedda som möjligt inför ditt första pass.

Träningskonsultation

För dig som vill ha hjälp med din träning men vet att du har svårt att följa ett strikt schema pga jobb, familj, skador eller annat. Vi på Osteopatlandslaget hjälper dig under ett samtal hur du kan lägga upp din träning, nyckelpass, vilka grupppass du kan gå på, när du ska vila osv.

Företagsträning/Gruppass/Workshops

Kom igång med träningen på jobbet tillsammans med dina kollegor. Vi på Osteopatlandslaget löser både paketlösningar och enskilda pass för ert företag. Vill du och dina vänner, svensexor, möhippor träna tillsammans, testa på hinderbana, träna inför ett hinderlopp, löpning eller ett träningspass utomhus guidat av oss.

Föreläsning

Vill ni att Osteopatlandslaget kommer till ditt företag och pratar om:
– Träning och hälsa
– Motivation och målsättning