Personlig träning

Försöker du komma tillbaka efter en idrottsskada, träna inför ditt första hinderbanelopp eller ta nästa steg i din träning? På Osteopatlandslaget integreras träning från egna erfarenheter och utbildning inom osteopati, sjukgymnastik och träning för att möta just dina behov.

Personlig träning
Osteopatisk behandling & träning
Personligt träningsschema & coaching online
Företagsträning/Gruppass/Workshops
Föreläsning


Personlig träning

Passen sker hos Osteopatlandslaget eller på överenskommen plats utomhus. Om du bokar en tid för personlig träning skicka gärna en mail till oss så kommer du få en rad frågor tillbaka. Detta för att vi är ska vara så förberedda som möjligt inför ditt första pass.

Om du önskar att träna hinderteknik tillsammans med Karin så finns det möjlighet till detta. Kontakta oss för mer information.

Personlig träning – Teknik

För dig som vill lära dig, utveckla eller förbättra din teknik inom:

  • Styrketräning – marklyft, knäböj, utfall, armhävning, pull-ups m.m.
  • Hitta din bålkontakt
  • Löpteknik

Om du bokar en tid för personlig träning skicka gärna en mail till oss så kommer du få en rad frågor tillbaka. Detta för att vi är ska vara så förberedda som möjligt inför ditt första pass.

Osteopatisk behandling & Personlig träning (55, 85min)

Osteopatisk behandling och Personlig träning kommer kombineras under samma tillfälle. Exempel på upplägg: 30min träning och 25min behandling. 55min träning, 30min behandling. Ibland startar vi med behandling för att därefter kunna träna eller tvärtom, allt beroende på just dina behov.

Personligt träningsschema + coaching online

Osteopatlandslaget hjälper personer med sin vardagsträning. Många därute är motiverade men vet inte hur de ska göra, vad de ska göra eller när de ska träna och vila.  Osteopatlandslaget stöttar och hjälper personer under månader, år eller ibland under kortare perioder för inspiration, kick-start eller med den där toppningen inför tävling. Karin hjälper oftast personer som springer hinderbanor för att de ska uppnå sina mål med tävlandet. Kontakta oss för mer information hur vi kan hjälpa just dig att nå dina mål.

Träningskonsultation

För dig som vill ha hjälp med din träning men vet att du har svårt att följa ett strikt schema pga jobb, familj, skador eller annat. Vi på Osteopatlandslaget hjälper dig under ett samtal hur du kan lägga upp din träning, nyckelpass, vilka grupppass du kan gå på, när du ska vila osv.

Företagsträning/Gruppass/Workshops

Kom igång med träningen på jobbet tillsammans med dina kollegor. Vi på Osteopatlandslaget löser både paketlösningar och enskilda pass för ert företag. Vill du och dina vänner, svensexor, möhippor träna tillsammans, testa på hinderbana, träna inför ett hinderlopp, löpning eller ett träningspass utomhus guidat av oss.

Föreläsning

Vill ni att Osteopatlandslaget kommer till ditt företag och pratar om:
– Träning och hälsa
– Motivation och målsättning


Hinderbaneträning med OCRKarin

Som elitidrottare inom sporten Obstacle course racing, personlig tränare och löpcoach arbetar Karin med individer som precis ska börja träna eller ska ta sig till nästa nivå i sin träning inom framförallt hinderbana och löpning. Karin har själv erfarenheter från hur det är att starta från noll, till hur det är att träna som en elitidrottare.

Passen sker hos Osteopatlandslaget eller på överenskommen plats utomhus. Om du önskar att träna hinderteknik tillsammans med Karin så finns det möjlighet till detta. Kontakta oss för mer information.