Dessa behandlingar kan vi erbjuda dig

Våra behandlingar startar alltid med en kort konsultation för att bli så aktuell som möjligt. Behandlingen formas efter vår kunskap och dina behov.

Boka tid här

MASSAGE

För att behandla och förebygga smärta eller skada, samt för välbefinnande. Efter noggrann konsultation kommer vi fram till ett behandlingsupplägg som passar just dig.

Läs mer och boka

OSTEOPATI

Vi gör en analys för att diagnostisera och behandla besvär i kroppens muskler, leder och nerver. Behandlingen ska främja kroppens egna förmåga att läka sig.

Läs mer och boka

TRÄNING

Vill du komma tillbaka efter en idrottsskada, graviditet, behöver stöd i din smärthantering eller ta nästa steg i din träning?  Vi erbjuder rehab och träning för att möta just dina behov.

Läs mer och boka

POSTURAL TRÄNING

Postural träning riktar sig mot kroppens inre förmåga att lyfta kroppen mot gravitationen. De områden som kompenserar och bidrar till en bristande funktion med smärta, avlastas genom träningsformen och hjälper kroppen till en bättre position.

David Turesson, Osteopat och Postural tränare jobbar med detta på Osteopatlandslaget.

Boka vi bokadirekt.se

Läs mer och boka

FÖRETAGSHÄLSOVÅRD

Sitter era anställda många timmar framför datorn? Är axel, nacke och ryggsmärtor vanligt? Eller vill ni ge det där lilla extra till era anställda? Låt oss på Osteopatlandslaget hjälpa er!  Vi kan komma ut till er eller så kommer era anställda till oss.

Läs mer och boka

FYSIOTERAPI

Hos vår fysioterapeut kan du få hjälp med akuta besvär som idrottsskador, ryggskott och nackspärr samt långvariga besvär som bland annat överansträning, huvudvärk, utstrålande värk i arm eller ben och ländryggssmärta.

Läs mer och boka

FYSIOTERAPI KVINNOHÄLSA

Carolina har specifik kompetens inom kvinnohälsa. Du kan få hjälp med besvär som: Graviditetsrelaterade besvär, Rygg-, höft-, och bäckenbesvär under/efter graviditet, Bäckenbottendysfunktion, Smärt- och spänningstillstånd i bäckenbotten, Urininkontinens, Bedömning av bäckenbotten funktion, Menstruationssmärta, Klimakteriebesvär, Endometrios, Hormonellt betingad migrän, Svanskotesmärta. Här utförs både vaginal och anal palpation.

 

Utifrån din historia integreras behandling, träning, rådgivning och utbildning.
Målet med ditt besök är att du som klient skall få den kunskap du behöver
för att förstå dina besvär och därmed kunna känna dig delaktig i din rehabilitering.

Läs mer och boka

KOSTRÅDGIVNING

Oavsett om du vill ha en mer hälsosam livsstil, hitta mer ork, prestera bättre i din träning eller har ett viktmål du vill uppnå – så coachar vi dig för att du ska nå dina mål.

Läs mer och boka

HÄLSOCOACHNING

Du vill förändra din livsstil men vet inte hur du ska gå till väga. Eller så vet du exakt hur, men
behöver stöd längs med vägen för att nå ditt önskade läge.

Läs mer och boka

SAMTALSTERAPI

Samtal i samtliga skeden i livet, stora som små.

Enskilda samtal samt gruppsamtal inom par och familjerelationer.

Fokus ligger på att se det friska hos människan och att se möjligheter istället för hinder.

En av grundstenarna i denna terapiform är att varje människa har all den kunskap inom sig att förstå vad som hindrar dig att utvecklas och må bra inifrån och ut.

Syftet är att vägleda människan att uttrycka, uppleva och upptäcka sina egna unika universella möjligheter.

Våra priser i STORA HÖGA hittar ni här!

Bokningsregler

Avbokning

  • Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokat besök. Uteblivet besök debiteras.
  • Klienten kan avboka sin tid med hjälp av avbokningskoden som finns i bokningsbekräftelsen som skickades via mail vid bokningen av tiden. Mailet skickades till den mailadress som användes vid bokningen (dubbelkolla skräppost). Tryck då på länken efter texten: ”avboka på:”. Ange avbokningskoden och bekräfta. Tiden är avbokad när en avbokningsbekräftelse mottagits via samma mailadress. Vid funderingar eller frågor kontakta den terapeut tiden är bokad hos. Kontaktuppgifter till alla terapeuter.
  • Debitering för uteblivet besök skickas via faktura till angiven mailadress vid bokning. Alternativt via förbetalt alternativ.
  • Tänk på att komma i tid till bokningen.
  • Klienten ansvarar för att rätt uppgifter fylls i vid bokningen.

Paketlösningar och Träningsschema

Paketlösningar på våra tjänster är giltiga i ett år från köpdatum om inget annat anges. Förlängning kan ges vid särskilda omständigheter vid uppvisning av läkarintyg.

Vi gör inga återköp på paketlösningar eller träningsschema.