Vad kan vi

hjälpa dig med?

Våra behandlingar startar alltid med en kort konsultation för att bli så aktuell som möjligt. Behandlingen formas efter vår kunskap och dina behov.

MASSAGE

För att behandla och förebygga smärta eller skada, samt för välbefinnande. Efter noggrann konsultation kommer vi fram till ett passande behandlingsupplägg.

Läs mer och boka

OSTEOPATI

Vi gör en analys för att diagnostisera och behandla besvär i kroppens muskler, leder och nerver. Behandlingen ska främja kroppens egna förmåga att läka sig.

Läs mer och boka

TRÄNING

Vill du komma tillbaka efter en idrottsskada, graviditet, behöver stöd i din smärthantering eller ta nästa steg i din träning?  Vi erbjuder sjukgymnastik och träning för att möta just dina behov.

Läs mer och boka

MAMMA MAGE TRÄNING

Specificerad aktiveringsträning av inre bålmuskulturen med syfte att få en bättre funktion i bålen och öka spänst i bindväven. Vårt fokus är att kroppen ska hitta tillbaka till den stabila kärna den behöver för optimal funktion och avlastning utan kompensationsmönster..

Läs mer och boka

PSYKOLOGISK BEHANDLING

Med fokus på att öka ditt välbefinnande. Du som söker hjälp kan befinna dig i någon form av kris, vara nedstämd, känna oro, uppleva långvarig stress eller smärta. Kanske vantrivs du med dig själv eller din kropp, där dina strävanden efter en hälsosam livsstil blivit ohälsosam för dig?

Läs mer och boka

FÖRETAGSHÄLSOVÅRD

Sitter era anställda många timmar framför datorn? Är axel, nacke och ryggsmärtor vanligt? Eller vill ni ge det där lilla extra till era anställda? Låt oss på Osteopatlandslaget hjälpa er!  Vi kan komma ut till er eller så kommer era anställda till oss.

Läs mer och boka

KOSTRÅDGIVNING

Oavsett om du vill ha en mer hälsosam livsstil, hitta mer ork, prestera bättre i din träning eller har ett viktmål du vill uppnå – så coachar vi dig för att du ska nå dina mål.

Läs mer och boka
Våra priser hittar ni här!

Bokningsregler

Avbokning

  • Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokat besök. Uteblivet besök debiteras.
  • Klienten kan avboka sin tid med hjälp av avbokningskoden som finns i bokningsbekräftelsen som skickades via mail vid bokningen av tiden. Mailet skickades till den mailadress som användes vid bokningen (dubbelkolla skräppost). Tryck då på länken efter texten: ”avboka på:”. Ange avbokningskoden och bekräfta. Tiden är avbokad när en avbokningsbekräftelse mottagits via samma mailadress. Vid funderingar eller frågor kontakta den terapeut tiden är bokad hos. Kontaktuppgifter till alla terapeuter.
  • Debitering för uteblivet besök skickas via faktura till angiven mailadress vid bokning. Alternativt via förbetalt alternativ.
  • Tänk på att komma i tid till bokningen.
  • Klienten ansvarar för att rätt uppgifter fylls i vid bokningen.

Paketlösningar och Träningsschema

Paketlösningar på våra tjänster är giltiga i ett år från köpdatum om inget annat anges. Förlängning kan ges vid särskilda omständigheter vid uppvisning av läkarintyg.

Vi gör inga återköp på paketlösningar eller träningsschema.