Dina villkor

Här kan du läsa om våra bestämmelser kring bokningar, men också om vår personuppgiftspolicy.

Bokning och köpvillkor

Avbokning

  • Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokat besök. Uteblivet besök debiteras.
  • Klienten kan avboka sin tid med hjälp av avbokningskoden som finns i bokningsbekräftelsen som skickades via mail vid bokningen av tiden. Mailet skickades till den mailadress som användes vid bokningen (dubbelkolla skräppost). Tryck då på länken efter texten: “avboka på:”. Ange avbokningskoden och bekräfta. Tiden är avbokad när en avbokningsbekräftelse mottagits via samma mailadress. Vid funderingar eller frågor kontakta den terapeut tiden är bokad hos. Kontaktuppgifter till alla terapeuter.
  • Debitering för uteblivet besök skickas via faktura till angiven mailadress vid bokning. Alternativt via förbetalt alternativ.
  • Tänk på att komma i tid till bokningen.
  • Klienten ansvarar för att rätt uppgifter fylls i vid bokningen.

Paketlösningar och Träningsschema

Paketlösningar på våra tjänster är giltiga i ett år från köpdatum om inget annat anges. Förlängning kan ges vid särskilda omständigheter vid uppvisning av läkarintyg. Vi gör inga återköp på paketlösningar eller träningsschema.

Personuppgiftspolicy

Personuppgiftsansvar

Vid bokning ingår klienten i avtal med vald terapeuts företag som är personuppgiftsansvarig.
Kontaktuppgifter till alla terapeuter.

 Insamling av personuppgifter

Vid bokning av besök hos Osteopatlandslaget samlas uppgifter in om klienten i samband med bokning. Dessa fylls i av klienten själv vid bokning och är uppgifter som namn, adress, telefonnummer och mailadress. Vid besöket tas en så kallad anamnes eller klienthistoria för att utreda grunden och orsaken till just dennes besvär. Endast nödvändig information antecknas och känsliga eller irrelevanta uppgifter noteras ej.

Hantering och lagring av personuppgifter

Terapeuter på Osteopatlandslaget behandlar dina personuppgifter lagenligt. Vid din bokning godkänner klienten att Osteopatlandslaget lagrar personuppgifter enligt GDPRs lagar.

Lagringstid

Vi sparar klientens uppgifter så länge klienten går på besök hos Osteopatlandslaget. Klienten har rätt att bli raderad från våra register och detta ska då ske inom en månad från begäran och meddelas till klienten när det är gjort. Detta görs via att kontakta den terapeut du gått till. Kontaktuppgifter till alla terapeuter.

Utskick av information

Vid bokning av ett besök hos Osteopatlandslaget används klientens mailadress för att skicka en bokningsbekräftelse och telefonnummer för en SMS-påminnelse.

Marknadsföring

Vårt kundregister används för utskick av nyhetsbrev med aktuell information, event, erbjudanden hos Osteopatlandslaget. Det går att avregistrera sig från detta längst ner i brevet. Vid besvär med detta kontakta oss på info@osteopatlandslaget.se.

Skyddsåtgärder

Samtliga teraputer ansvarar och vidtar åtgärder för att uppfylla kraven för att skydda dina personuppgifter. Dessa åtgärder utvärderas kontinuerligt.

Lagkrav

Behandling av dina personuppgifter kommer ske för att upprätta förpliktelser som företagare, till exempel redovisning.

 

För allas trivsel

  • Osteopatlandslaget behandlar inga klienter utan underkläder, dessa ska hållas på under hela behandlingen.
  • Sexuella anspelningar anmäls.
  • Terapeuten avbryter behandling ifall regler inte vidhålls.