En 3h workshop i liten grupp där vi lär oss att hitta och stärka inre bålen efter graviditet, du får individuell hjälp och med dig ett 60min träningspass för att fortsätta träna hemma. Kvinnor med små och äldre barn är varmt välkomna.

Del 1 (90min) har fokus på grunden att hitta kontakten med bäckenbotten och de inre magmusklerna i olika positioner utan att kompensera, med bibehållen andning och ergonomi. Det blir individuell hjälp och korta konsultationer så att du får den hjälp och träning du behöver.

Ca 30min paus med fika och mingel.

Del 2 (90min) börjar med ett 60min pass med lättare till tyngre övningar i olika positioner för att stärka och utmana inre bålen. Avslutar med att diskutera om framtida träning utefter sina egna förutsättningar för att gynnsamt stärka kroppen efter graviditet.

Se nästa tillfälle i bokningskalendern eller kontakta mig om du önskar att jag arrangerar en för dig, minst 3pers och max 6pers.

Workshopen leds av Sandra Jansson Medicinsk MassageTerapeut och Cert. MammaMageTränare på Osteopatlandslaget. Vid frågor ring på 072-944 6153 eller skicka ett mail sandra@osteopatlandslaget.se.